06 53 26 14 86 leon@delis.nl

Wat mijn gasten zeggen

Ervaringen

 

Bedankt, olé – olé voor de heerlijke dag die jullie ons -personeelsleden van het Maaslandcollege in Oss – bezorgd hebben. Het was heerlijk om een dag omgeven te zijn door zee i.p.v. door gillende, veeleisende, enthousiaste, irritante én onbevangen leerlingen.

Evert – Maaslandcollege Oss

Een erg leuke plek midden in Muiden. Uniek dat je op zo’n mooi schip kan blijven slapen.

Jet

Wat een ongelofelijke leuke dag op deze boot! Zulk mooi weer & uiteindelijk toch genoeg wind om echt te kunnen zeilen! Ik denk dat dit afdelingsuitje een enorm succes is geworden, dit dankzij jullie goede verzorging.

Fort Dodge Weesp

Wat een bijzondere dag voor ons 40 jaar getrouwd en dat vieren op dit schip. Alles zat mee, de zon, de wind, de mensen en niet te vergeten de bemanning van de Lis. Alles was geweldig. Hartelijk dank !

Klaas en Ans

Beste Leon en bemanning,
Het was een gezellige dag, top! Bedankt voor de goede verzorging en de tocht.
Namens Technische Unie en haar gasten hartelijk dank, tot de volgende keer.

Technische Unie Zaanstad

Lieve allemaal,
Wat hebben we genoten vandaag. We hadden een bepaald idee en verwachting. Wat het uiteindelijk is geworden heeft alles overtroffen. Jullie inzet, warmte en kwaliteit heeft onze trouwdag mede tot een succes gemaakt. Het eten was super. De weergoden waren ons gunstig gestemd en verder hebben jullie je onderscheiden door op de achtergrond toch de regie volledig in handen te houden.

Caroline en Bob

In de buik van de Lis……
Mijn ogen gaan dicht,
de reis begint

Het zoemt en het bromt
het trilt en het klotst en het klatert
het stampt en het beukt
het briest en het giert en het flappert…..

Avond
Zachtjes kabbelt het water zich glad
weerspiegelt de maan in drievoud
Met de laatste golfjes glijden wok de Stilte in.

Mijn ogen gaan open
De reis gaat voort – er is geen doel
Want het IS wat het Is in de buik van de Lis

Linde

Dank jullie wel!
Het was meer dan ik had durven hopen vandaag!
tot de volgende keer……..bedankt.

Sam

Last minuten geboekt, en wat een geweldige ervaring! De Kids hebben genoten! De boot is groot genoeg, je kan je afzonderen maar ook gezamenlijk vallende sterren bekijken. Leon is heel relaxed , gastvrij en flexibel.  Wij hebben genoten!

Bernadette

Top locatie! Een gezellig weekendje gehad met collega’s. Super verblijf op de boot, geborreld bij café Ome Ko en een mooie dag Muiden gehad. Leon was super vriendelijk. Aanrader!

Karel

De hele dag lekker gezeild met de hele familie. Uitstekende sfeer op een prachtig schip. Graag tot de volgende keer.

Familie Slootweg.

Het Leven is Strijd, maar aan boord van de Lis merk je daar weldadig weinig van.

Ton

Als je met de Lis mee mag dan bof je geweldig.

Doortje

Een hele bijzondere dag, waarop wij elkaar het jawoord konden geven. Een heel mooi moment die we met onze vrienden en familie hier konden vieren. Na een natte start van de dag die bij aankomst bij de boot totaal omsloeg naar een schitterende dag. Het varen was een lust waarbij een ieder van ons, niet alleen wij maar ook onze gasten ontzettend genoten. Het eten was heerlijk. Bij deze willen wij de bemanning van “de Lis’ ontzettend bedanken voor alle goed zorgen.

Annemarie en Joost

Je wordt een beetje filosofisch op dit schip.
Eerst lijkt het bed klein, maar daarna groot
Er komt een onweer aan, eerst drijft het over.
Dan komt het terug, het bliksemt, dondert.
Wij praten door in de kajuit.
Vriendinnen in een schuit.
Het was onvergetelijk!

Edith

We hebben vandaag een top-dag gehad. Wind, water, zon en eten. La Dolce Vita, een dag dat naar meer teamdagen zoals deze vraagt. We zullen het de komende jaren nog vaak hebben over deze geslaagde dag.

Roc van Amsterdam – Team administratie

In één woord FANTASTISCH !  De hele groep van 18 personen gaat verzorgd met een ervaring rijker naar huis. Dank je wel bemanning Lis.

Teamuitje Ministerie van Buitenlandse Zaken

Beste Leon
Heel erg bedankt voor de ontzettende mooie zeiltocht op de Lis. Ik wilde iets speciaals doen voor mijn verjaardag, en dat is zeker gelukt. Ik heb er erg van genoten en mijn gasten ook. Bedankt!

Dorine

Heerlijke dag. Begon heel warm, toen onweer. Maar gelukkig zijn we uitgevaren. Gastvrij onthaal. Je voelt je hier welkom! Thanks.

Nicole – ROC Hilversum

Kijkje aan boord?

Ik vertel je graag meer over de Lis. Maar je bent ook van harte welkom in mijn thuishaven Muiden om zelf een kijkje te nemen. En beeldbellen kan natuurlijk ook altijd. Laat het maar even weten.