Zeilen en meezeilen met zeiltjalk de Lis zeiltjalk zeiltjalk de Lis  
 

welkom aan boord van zeiltjalk de Lis
zeilschip de Lis
zeilen op zeiltjalk de Lis
mogelijkheden aan boord van zeiltjalk de Lis
Zeiltochten met zeiltjalk de Lis
trouwen aan boord van zeiltjalk de Lis
eten en drinken aan boord van zeiltjalk de Lis
Wie gingen u voor aan boord van zeiltjalk de Lis
tarieven van zeiltjalk de Lis
Ligplaats en route zeiltjalk de Lis
Nieuws over zeiltjalk de Lis
Viva la Donna op Zeiltjalk de Lis
Contact

 

 

 

 

 

 

Deutsch
zeilen op de Lis

Dagtocht, maximaal 35 passagiers.

Een dagtocht duurt 8 uur en kenmerkt zich door een perfecte combinatie van sportief zeilen met een hapje, een drankje en een uitje in ongedwongen sfeer. Voor anker gaan, afmeren bij een eilandje, het forteiland Pampus bezoeken, een IJsselmeerstadje verkennen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U kunt zelf de hapjes en drankjes verzorgen of wij kunnen ze verzorgen in samenwerking met onze professionele cateraar.

Weekendtocht, maximaal 12 passagiers.

Weekenden beginnen vrijdagavond, er wordt in overleg uitgevaren of het schip blijft in de haven afgemeerd liggen voor de overnachting. Zaterdag is een zeildag met eventueel, op de route, een korte stop. 's Avonds meert de Lis aan in een havenstadje of we gaan voor anker voor een mooie zonsondergang. Zondag zeilen we terug naar Muiden waar laat in de middag wordt aangemeerd.

Weektocht, maximaal 12 passagiers.

Een weektocht aan boord geeft u het ultieme vakantiegevoel. De Lis is een luxe accommodatie die vrijwel overal op het IJsselmeer en de Waddenzee kan aanmeren. Het is een geweldige manier om Nederland-waterland te verkennen. We passeren sluizen, bruggen en vuurtorens.
De bemanning maakt u met plezier wegwijs in de wereld van boeien, vaargeulen en getijdentafels. Natuurlijk wordt er volop genavigeerd en gezeild. De Waddenzee heeft eb en vloed, hierdoor kan het voorkomen dat er vroeg vertrokken moet worden.

 
  drie sterren chartertjalk de Lis: verassend veelzijdig  
 
Zeiltjalk de Lis tel 0653-261486 email: mail@delis.nl
zeiltjalk de Lis

 

 

 

 

 

kbwebdesign