Nieuws zeiltjalk de Lis zeiltjalk zeiltjalk de Lis  
 

welkom aan boord van zeiltjalk de Lis
zeilschip de Lis
zeilen op zeiltjalk de Lis
mogelijkheden aan boord van zeiltjalk de Lis
trouwen aan boord van zeiltjalk de Lis
eten en drinken aan boord van zeiltjalk de Lis
Wie gingen u voor aan boord van zeiltjalk de Lis
tarieven van zeiltjalk de Lis
Ligplaats en route zeiltjalk de Lis
Nieuws over zeiltjalk de Lis
Viva la Donna op Zeiltjalk de Lis
Contact

 

 

 

 

 

 

Deutsch


Muider vlaggetjesdag 2005

Op Tweede Paasdag, maandag 28 maart 2005, is er van 11 tot 17 uur in de haven van Muiden een open dag van ruim 25 charterschepen. De boten zijn vrij toegankelijk en er is nautisch getinte muziek te horen. Naast traditionele schepen zijn er ook moderne motor-, en zeiljachten te bezichtigen. Natuurlijk doen wij ook mee! U bent van harte welkom om de Lis te komen bekijken, of om mee te doen aan onze traditionele fokhijswedstrijd. Zowel bij de dames als bij de heren zijn de eerste 5 prijzen een dagje zeilen met de Lis voor twee personen, geheel verzorgd met drankjes en hapjes !

topzeil

Nieuw aan boord

De zeilgarderobe van de Lis is vanaf eind 2004 uitgebreid met een topzeil van 8 m2, bij weinig wind scheelt dat toch weer een knoop. Het zeil wordt helemaal bovenin de mast gehesen en is voorzien van het Lis logo. In oktober hebben we de oude kluiverboom vervangen voor een nieuwe oregon-pine kluiverboom.

Motor

Afgelopen winter is de motor van de Lis gereviseerd. De oude cilinderkoppen, inclusief kleppen, tuimelaars en alles wat daarbij hoort zijn vervangen door spiksplinternieuwe exemplaren. Alle overige onderdelen, waaronder het uitlaatspruitstuk en de oliefilters, zijn grondig nagekeken en waar nodig gerepareerd.

Sail 2005

De Lis is officieel deelnemer aan Sail 2005 in Amsterdam. Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden voor uw zakenrelaties of personeelsuitjes.

<< nieuws uit 2007 || << nieuws uit 2006

 
  drie sterren chartertjalk de Lis: altijd vernieuwend  
 
© Zeiltjalk de Lis tel 0653-261486 email: mail@delis.nl
zeiltjalk de Lis

 

 

 

 

 

kbwebdesign