Ligplaats en route van zeiltjalk de Lis zeiltjalk zeiltjalk de Lis  
 

welkom aan boord van zeiltjalk de Lis
zeilschip de Lis
zeilen op zeiltjalk de Lis
mogelijkheden aan boord van zeiltjalk de Lis
trouwen aan boord van zeiltjalk de Lis
eten en drinken aan boord van zeiltjalk de Lis
Wie gingen u voor aan boord van zeiltjalk de Lis
tarieven van zeiltjalk de Lis
Ligplaats en route zeiltjalk de Lis
Nieuws over zeiltjalk de Lis
Viva la Donna op Zeiltjalk de Lis
Contact

 

 

 

 

 

 

Deutsch

Ligplaats van Zeiltjalk de Lis

Zeiltjalk de Lis ligt in Muiden afgemeerd aan de Herengracht tegenover huisnummer 30 tot 40. Dit is het gedeelte van de kade tussen de Groote Zeesluizen en het Muiderslot.

Per auto

Vanuit de richting Amersfoort

Vanuit de richting Amersfoort neemt u op de A1 de afslag Muiderberg/Muiderslot. U gaat u aan het einde van de afslag linksaf, u rijdt nu parallel aan de A1. Na 800 m. ziet u rechts een parkeerterrein.Dit parkeerterrein wordt bewaakt door videocamera's. Parkeren kost EU 6,00 voor de gehele dag.Vanaf het parkeerterrein loopt u Muiden in over de klapbrug. U houdt links aan en na 300 m. staat u al op de Herengracht.Ter hoogte van Herengracht huisnummers 30-40 ligt Zeiltjalk de Lis afgemeerd.

Vanuit de richting Amsterdam

Vanuit de richting Amsterdam neemt u op de A1 de afslag Muiderslot.U gaat u aan het einde van de afslag rechtsaf onder de A1 door. Na 200 m. ziet u aan de linkerkant een parkeerterrein. Dit parkeerterrein wordt bewaakt door videocamera's. Parkeren kost EU 6,00 voor de gehele dag.Vanaf het parkeerterrein loopt u Muiden in over de klapbrug. U houdt links aan en na 300 m. staat u al op de Herengracht.Ter hoogte van Herengracht huisnummers 30-40 ligt Zeiltjalk de Lis afgemeerd.
De gehele vesting Muiden is betaald parkeren.Het tarief voor parkeren bedraagt 0,50 per uur. Indien u de gehele dag uw auto wenst te parkeren bedraagt het tarief 6,00 per dag.

Per bus

Per bus bereikt u Muiden vanuit Amsterdam-Amstelstation met lijn 320, 322 of 327 u stapt uit bij de halte het P&R terrein.Vanuit Weesp bereikt u Muiden met lijn 110. U stapt uit bij de halte Brandweerkazerne.

Per trein

Per trein reist u eerst naar Weesp en vervolgens neemt u vanf het stationsplein buslijn 110 naar Muiden. U stapt uit bij de halte Brandweerkazerne.

ligplaats en route van de Lis
 
  drie sterren chartertjalk de Lis: thuishaven Muiden,  centraal gelegen in midden Nederland !  
 
© Zeiltjalk de Lis tel 0653-261486 email: mail@delis.nl
zeiltjalk de Lis

 

 

 

 

 

kbwebdesign