Eten aan boord:
Zeilen maakt hongerig en de kwaliteit van de verzorging aan boord speelt een belangrijke rol bij het slagen van de zeiltocht. De Lis heeft een zeer uitgebreide keuken waar u gebruik van kunt maken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid dat wij de maaltijden, hapjes en drankjes verzorgen en u daarmee veel werk uit handen nemen.
Er zijn drie keuzemogelijkheden met betrekking tot het eten en drinken aan boord:
- U neemt zelf alles mee wat gegeten en gedronken gaat worden. De keuken en het complete inventaris staan tot uw beschikking.
- U bestelt via onze boodschappenlijst de benodigde boodschappen. Bij de inscheping staat uw bestelling klaar in de keuken. U maakt het eten wél zelf klaar.
- Wij verzorgen, samen met een professioneel cateringbedrijf, de hapjes en drankjes. Gedurende de zeiltocht zal er een cateringmedewerker meegaan die de maaltijden bereid en de bediening en afwas verzorgd.
Catering:
U heeft de keuze uit compleet verzorgde arrangementen, waarbij de gehele tocht gegeten en gedronken kan worden voor een vaste prijs per persoon, of een à la carte menu dat u zelf samenstelt.
Niet alle maaltijden zijn geschikt om tijdens het zeilen te serveren, soms gaan wij dan ook voor anker op een beschutte plek of meren we af in een haven zodat u in alle rust van het eten kunt genieten. In overleg met u bespreken wij graag uw cateringwensen en onze verrassend veelzijdige mogelijkheden. Op aanvraag zenden wij u het zeer uitgebreide cateringprogramma toe. Biertap:
Bij
zelfverzorging kunt u gebruik maken van de biertap, wij leveren standaard een 20 liter vat Pils à 60 euro. |